به گزارش آی پی اکونومی کشورهای پیشرفته دنیا در حوزه بسته بندی به سمت بستهبندیهای هوشمند و کیسههای انعطاف پذیر پیش رفته و بسیاری از محصولات را در بسته بندیهای فلزی ارائه نکرده و بسته بندی های چند لایه انعطاف پذیر با طول عمر بالا جایگزین این نوع بسته بندی شده است.
بازار اروپا علی رغم داشتن وسعت، یکی از کندترین بازارهای بسته بندی در جهان طی چند دهه آینده خواهد بود. صنایع تبدیلی در اروپا برای حفظ سهم خود از بازار باید به شدت تلاش کنند. بنابراین فرصت های واقعی رشد در مناطق دیگری پدیدار خواهد شد و این مکان ها جایی جز مناطقی که از تولید ملی ناخالص سریع برخوردارهستند، نخواهد بود.
مصرف بسته بندی دقیقا با سرانه تولید ناخالص ملی در ارتباط است و بازارهای نوظهور در اقتصاد جهانی نقش جدی را ایفا خواهند کرد. طبق برآورد بانک جهانی در دهه گذشته تنها در چین سرانه تولید ناخالص ملی سه برابر شده است.
منابع متعدد پیش بینی می کنند که تولید ناخالص ملی در بخش هایی از هند طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده به طرز خیره کننده ای رشد خواهد داشت. ورود صنایع بسته بندی ایران به این بازار پررقابت نیازمند شجاعت، درایت، دانش و سرمایه می باشد، اما محال نیست.
نیفتادن در دام تکنولوژی نامناسب و غیرقابل انعطاف و البته یک طراحی چند بعدی قابلیت ورود به بازار جهانی بسته بندی را برای شرکت های پیشروی داخلی فراهم کرده و هند یکی از بهترین گزینه ها در همسایگی ایران است که علاوه بر قابلیت ورود به بازار میلیاردی هند، می تواند ورود به بازار جهانی را نیز تسهیل کند.