به گزارش آی پی اکونومی ارتقای کیفیت محصولات پلیمری به ویژه بستهبندی، نیازمند تجهیزات و روشهای پیشرفته و فناورانه آزمایشگاهی است که متخصصان شرکت دانشبنیان خاتم پلیمر، توانستهاند با پیادهسازی روشهای روزآمد منطبق با استانداردهای جهانی و با تکیه به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته در این مسیر قدم بردارند.
عبدالرسول ارومیهای، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت دانشبنیان خاتم پلیمر با اشاره به توسعه فناوری در زمینه تولید فرآوردههای پلیمری عنوان کرد: ارائه دانش فنی تولید پلاستیک، چوب و بازیافت ضایعات پلاستیکی و پلیمری از دستاوردهای فعالان این مجموعه دانشبنیان به شمار میرود.
ارومیهای، به تولید و توسعه فناوری پوشش خوراکی بیوپروتکت برای فرآوردههای غذایی اشاره کرد و افزود: در این فناوری از مواد طبیعی برای بستهبندی محصولات خوراکی نیازمند به ماندگاری بالا از جمله آجیل و خشکبار استفاده میشود.
ارومیهای ادامه داد: این محصول یک پوشش خوراکی از مواد صد درصد طبیعی جهت محافظت انواع آجیل و خشکبار از آلودگی های زیست محیطی و افزایش ماندگاری محصول استفاده می کند که به جای پلاستیکهای سنتزی مورد استفاده قرار میگیرد. تحقیق و توسعه فناوری پوششهای خوراکی زیستی برای بسته بندی گوشت، مرغ و میوه جات نیز در مسیر تجاریسازی قرار دارد.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان خاتم پلیمر با تاکید بر این که ارتقای کیفیت محصولات پلیمری، زمینهساز ارتقای سلامت جامعه خواهد بود، عنوان کرد: تلاش کردیم با تولید محصول بستهبندی سالم، کمک به ارتقای محصولات تولیدکنندگان و ارزیابی محصولات موجود، ضمن آموزش و آگاهی بخشی به کارشناسان، به سلامت بیشتر جامعه و محیط زیست از یک سو و ورود محصولات ساخت داخل به بازارهای بینالمللی از سوی دیگر کمک کنیم.