۲۶ اسفند ۱۴۰۳

بومی سازی کامپوزیت دندان در کشور

آی پی اکونومی: فناوران ایرانی موفق به تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا به روشی انحصاری شدند.

به گزارش آی پی اکونومی علی محمودی مدیرعامل شرکت طرح و توسعه محیا ترمیم در خصوص روند فعالیت این شرکت گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود در دانشگاه شهید بهشتی راه‌اندازی کنیم.

وی افزود: استاندارد ۴۰۴۹ برای ما یکسری تست‌ها را مشخص می‌کند که مطمئن شویم ماده کامپوزیت از جهت سمی بودن عارضه‌ای برای بدن نداشته باشد که پس از انجام این مرحله اقدام به راه‌اندازی خط تولید و اخذ پروانه تولید کردیم.

محمودی ادامه داد: با توجه به اینکه محصول ما نانومقیاس بوده، نیاز به تائیدیه ستاد ویژه توسعه نانو داشته که پس از ۴ سال پروانه تولید مستقل را از اداره تجهیزات پزشکی دریافت کردیم.

این فناور یادآور شد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنـده می شـوند. در ایـن فنـاوری بـا ذرات رنـگ ماننـد عناصـر ذاتـی مـاده رفتـار می شـود و نـه صرفـا یـک افزودنی دیگـر در مرحلـه ترکیـب. تمامی ایـن مزایا در عین حفـظ خـواص نوری همچـون ترانس لوسنسـی، سایه و اپال سـنس کسب شده اسـت. فنـاوری رنـگ ذاتـی در کنـار نشـتی کـم، جـذب آب و حلالیـت در آب اندک منتـج از ترکیـب مـاده، منجـر بـه افزایـش دوام و کیفیـت ترمیـم میشـود.

مدیرعامل محیا ترمیم عنوان داشت: مشتریان ما در چند دسته قرار می‌گیرند که یکسری از آنها کلینیک‌های دانشگاهی و دانشجویان دندانپزشکی هستند، دسته دیگر کلینیک‌های عمومی و دولتی هستند و دسته آخر دندانپزشکان و کلینیک‌های خصوصی هستند که ما برای هر دسته از این مشتریان با توجه به بودجه‌شان همکاری می‌کنیم.

محمودی با بیان اینکه پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین می‌شد، گفت: در طی سال‌های ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بی‌رویه‌ای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به همراه داشته است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامه‌ریزی کرده‌ایم، اما چنان چه اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.

وی به قیمت بالای محصولات وارداتی اشاره کرد و افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید می‌کنیم، در حالی که قیمت آنها در حد محصولاتی با کیفیت B است. امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به برنامه‌ریزی ویژه این شرکت برای صادرات اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر نمونه محصولات خود را به کشورهای لبنان، سوریه، ترکیه و عراق صادر کرده ایم. نمونه های ارسالی در سوریه پذیرفته شده‌اند و قرار است تا یک ماه دیگر نمایندگی کامپوزیت‌های شرکت طرح و توسعه محیا ترمیم در آن کشور راه‌اندازی شود.

تازه‌های آی پی اکونومی

وب گردی اقتصادی

خبرگزاری فارس نیوز

دیدگاه

13737
امیرحسین-کاکایی
Picture33
Picture88
Picture77

چهره شاخص صنعت

IMG_20240730_202257

پربیننده‌ترین‌ها

strong-silo-builders1