۲۶ اسفند ۱۴۰۳

نقش هوش مصنوعی در کاهش هزینه ساخت و طراحی پارچه

آی پی اکونومی: استارتاپ HeartDub به این منظور توسعه یافته است تا نمونه ای از پارچه های مجازی را به تولید کنندگان پوشاک ارائه دهد. این شرکت می گوید این فناوری که از نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی استفاده می کند، هزینه های توسعه محصول را کاهش داده و فرایند تولید را ساده تر می کند.

به گزارش آی پی اکونومی استارتاپ چینی HeartDub با هدف دیجیتالی کردن لجستیک در صنعت پوشاک و ارائه راه حل های آنلاین برای توسعه و انتخاب مواد نساجی و تولید نمونه لباس راه اندازی شده است.
لی روهاو ، مدیر ارشد فناوری شرکت توضیح می دهد که ساخت مجازی پارچه با تجزیه و تحلیل ساختار پارچه های واقعی و وارد کردن داده ها به این نرم افزار شروع می شود تا خصوصیات فیزیکی پارچه را شبیه سازی کند. آزمایشگاه HeartDub از داده های گسترده ای در مورد پارچه های متداول استفاده می کند. مشخصات این پارچه های مجازی با موارد موجود در دنیای واقعی مطابقت دارد و اجازه می دهد تا بافت ، وزن و حرکات آنها به طور دقیق شبیه سازی شوند.
مشتری اصلی این استارتاپ تولیدکنندگان پارچه و برند های مد هستند. تولید کنندگان منسوجات توسعه یافته را بر روی این پلتفرم بارگذاری و سپس بافت ، الگو و طراحی را بصورت آنلاین از روی لیبل ها انتخاب می کنند. آنها پس از بررسی نحوه ظاهر لباس روی مدل های مجازی ، تصمیم می گیرند پارچه را خریداری کنند یا خیر.
این پلتفرم دیجیتال به کاهش چشمگیر هزینه ساخت و طراحی پارچه کمک می کند. روش مرسوم تولید کنندگان شامل تولید پارچه ، ساخت نمونه و نمایش آنها در نمایشگاه ها یا ارسال آنها به شرکت های پوشاک است.
پلتفرم دیجیتال این شرکت به سازندگان پارچه اجازه می دهد مراحل پیش نمایش را بدون هیچ هزینه ای انجام داده و از این طریق هزینه فرآیند توسعه بازار خود را تقریباً به نصف کاهش دهند. برندهای مد نیز به دلیل داشتن مدل های مجازی ، باید لباس های نمونه کمتری تهیه کنند زیرا می توانند در پلتفرم ببینند که چگونه به نظر می رسند. پیشبینی ها از کاهش ۷۰٪ هزینه تولید و ۹۰٪ زمان تحویل نمونه حکایت دارد.این شرکت خدمات خود را بیشتر به مشتریان تجاری ارائه می دهد و بسته به حجم نیاز مشتری، نرخ ثابت سالانه یا براساس میزان فعالیت در پلتفرم هزینه را محاسبه می کند. هم اکنون این شرکت در حال مذاکره با سازندگان پارچه است که فروش سالیانه آن در حدود ۱ میلیارد یوان است.

تازه‌های آی پی اکونومی

وب گردی اقتصادی

خبرگزاری فارس نیوز

دیدگاه

13737
امیرحسین-کاکایی
Picture33
Picture88
Picture77

چهره شاخص صنعت

IMG_20240730_202257

پربیننده‌ترین‌ها

strong-silo-builders1