به گزارش آی پی اکونومی هیدروژن تولید شده با استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، معروف به هیدروژن سبز، به عنوان منبع انرژی و یک واکنش دهنده برای جایگزینی زغال کک شو در فرآیندهای فولادسازی مورد استقبال قرار گرفته است. اما یک شرکت استارت آپ آمریکایی وعده داده که می تواند در آینده فولادسازی سبز را بدون استفاده از هیدروژن، زغال سنگ یا حتی کوره بلند به واقعیت تبدیل کند.
این شرکت که بوستون متال نام دارد از فناوری موسوم به الکترولیز اکسید مذاب (MOE) بهره می گیرد که از برق تجدیدپذیر برای تبدیل سنگ آهن به فلز مذاب استفاده می کند.
پروفسور دونالد سادووی از مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) حدود یک دهه را صرف استفاده از این فناوری کرده است که به طور گسترده در تولید آلومینیوم استفاده می شود و اخیراً در فولادسازی نیز کاربردهایی را داشته است. وی معتقد است که این فرآیند کارآمدتر از فولادسازی در کوره بلند می باشد.
پروفسور سادووی اظهار داشت: با فناوری MOE میتوانیم با سنگ آهن شروع کنیم و در یک مرحله مستقیماً به فلز مذاب دست یابیم و در نهایت به عملیات پایین دستی مانند ریخته گری یا نورد وارد شویم.
آدام راووردینک، معاون توسعه تجارت این شرکت گفت: بازار هیدروژن چند سالی است که در حال توسعه است. ما در نقطهای قرار داریم که انرژیهای تجدیدپذیر با قیمتهای بالایی عرضه میشوند که این امر اهمیت هیدروژن سبز را بیش از پیش نمایان می سازد. او مطمئن است که برقی سازی فرآیندها، کارآمدترین راه برای تولید فولاد در دراز مدت خواهد بود.