۲۳ مهر ۱۴۰۲
فاطمه رادخوش
۳۰۰ کلمه
مدتزمان پیشنهادی جهت مطالعه ۲ دقیقه و ۵۰ ثانیه
به گزارش آی پی اکونومی، نشست «پلی به آینده»، با موضوع همکاری لندتکها (نوآوری فناورانه در زمینه وامدهی) و استفاده از رمزارزها بهعنوان وثیقه، ۲۳مهرماه ۱۴۰۲ به میزبانی آبان تتر برگزار شد.
در این نشست، ضمن بررسی بحث تضمین و وثیقه گذاری در لندتکها، از مخاطبان لندتکها و خطرات این حوزه صحبت به میان آمد؛
آزادانی، رئیس کمیسیون لندتک نصر، یکی از ریسکهای فعالیت در لندتک را نداشتن رتبه اعتباری بیش از ۶۰درصد مردم عنوان نموده و چالش لندتکها را محدودیت بانک مرکزی در پذیرش رمزارز بهعنوان وثیقه مطرح نموده است.
شریعتمداری، مدیرعامل جیبیت، ضمن بیاعتمادی به قانونی شدن حوزه لندتکها، از بیمیلی بانک مرکزی نسبت به دخالت صرافیهای دیجیتال در پذیرش وثیقه وامها بهعنوان چالش لندتکها صحبت به میان آورده است. او اعتقاد دارد علیرغم خصلت غیرقابل قاعدهمند نمودن رمزارزها، در صورت پذیرش رمزارز بهعنوان وثیقه وامهای بانکی، پلتفرمهای رمزارزی میتوانند نکول احتمالی این حوزه را پوشش دهند.
فلاح مدیرعامل آبان تتر، اعلام کرد؛ فعالیت در حوزه رمزارزها غیرقانونی نبوده بلکه دچار بیقانونی است. به همین علت تصمیمگیریها کاملاً سلیقهای اتفاق میافتد. این مسئله در مورد وام هم صدق میکند و چالش این حوزه رفتار سلیقهای و ندیدن نیاز مشتری از سوی بدنه دولتی است.
وطنی، مدیرعامل ونسی، نیز ضمن صحبت از ضعفهای بخش دولتی در قاعدهمند نمودن رمزارزها، مهمترین مخاطبان آن را نسل Z اعلام نموده است. او معتقد است نسل Z برای حفاظت از سرمایه خود در برابر تورم به سراغ نئوبانکها و رمزارزها آمده و معمولاً سوابق مالی رسمی ندارند.
مدعوین در انتهای نشست ضمن صحبت از فاصله عمیق لندتکهای فعال در کشور ایران با همتایان خود در سایر کشورها، عنوان نمودند از همکاری سایر نهادها در حمایت از این حوزه استقبال نموده و به دنبال اثبات کیفیت بالای خدمات خود به کاربران هستند.